Fences Prodcom ofera produse la preturi de producator.

Cum aleg gardul potrivit ?

Alegerea gardului potrivit pentru casă este în primul rând o problemă de arhitectură. Sunt, de asemenea, multe chestiuni al căror răspuns trebuie prefigurat înainte de a lua decizia cu privire la soluţia pentru gard.

"Cel mai adesea, gardul se execută cu mult timp înaintea casei, presupunând anumite corecţii, astfel încât, în final, acesta să intre în dialog cu ansamblul construit. În ceea ce priveşte proiectul construcţiei, ideal ar fi ca acesta să fie simultan cu cel al gardului şi mai ales al porţilor."
Project manager

Aspectul gardului nu este o chestiune indiferentă. Pentru locuinţele noi, dar şi pentru cele vechi, forma şi caracteristicile sale se stabilesc prin norme urbanistice destul de restrictive pentru unele zone. Urbaniştii au în vedere mai multe aspecte: să fie estetic, să se armonizeze cu construcţiile (şi gardurile) adiacente, să se încadreze „liniştit" în zonă. În general, regimul de înălţime şi materialul din care se execută gardul se stabilesc prin Certificatul de Urbanism şi Autorizaţia de Construcţie eliberate de Primărie.

Gardul trebuie ales în concordanţă cu arhitectura casei şi cu mediul ambiant. Dacă aveţi o casă cu influenţe mediteraneene, vă sugerăm să optaţi pentru un gard placat cu piatră sau o compoziţie de piatră. La munte sau pentru o casă din lemn, tot lemnul va fi soluţia cea mai bună pentru gard.

In limita bunului simt, orice cladire sau dependinta noua ar trebui sa se incadreze cat mai bine printre cele care au fost inaintea sa acolo, si sa nu faca nota discordanta. Ar trebui sa armonizeze gustul prorietarului si stilul ales cu registrul arhitectonic ilustrat de strada, cartier sau oras. Asa spun arhitectii, esteticienii si expertii in urbanistica. Noi spunem ca nu traim intr-o lume utopica, dar ca e bine sa tindem spre ea, ori de cate ori ni se iveste prilejul de-a schimba ceva.

Contact


Telefon Orange:

0722162921

Email:

office@fences.ro

Ofertă de preț !  

Intrebări Frecvente


Cum Comand ?