Fences Prodcom ofera produse la preturi de producator.

Date de Urbanism

Ce obligatii decurg din Certificatul de Urbanism si Autorizatia de Constructie eliberate de Primarie pentru realizarea unui gard ?

Acestea pot obliga la executia unui gard opac sau nu, metalic, din lemn, zidarie sau dintr-o combinatie a acestora. Cel putin asa ar trebui sa fie! In realitate, fiecare isi alege gardul in functie de propriile preferinte.

"Sa intelegem succint cam ce roluri si pretentii trebuie sa avem de la un gard dupa ce acesta a fost definit de o Autorizatie de Construire. A face garduri nu mai este ceva care tine de amatorism, ci e aproape o meserie, o specialitate."
Project manager

Asa ca vedem multe garduri frumoase, adecvate casei si curtii, sau adevarate monstruozitati: opace, grele, strambe, rupte, prea inalte, prea inzorzonate,denotand nepriceperea sau prostul gust, uneori opulenta proprietarilor si nu in ultimul rand neindemanarea constructorului.

Standardul Fen-1000 contine normele de siguranta existente si in SUA ce impune ca distanta intre barele unui gard sa fie mai mica de 10 cm nu atat pentru oprirea evadarii animalelor de casa, cat si pentru ca au fost cazuri cand copii s-au catarat pe gard, si-au bagat capul intre bare si nu-l mai puteau scoate, rezultand astfel accidente.

Contact


Telefon Orange:

0722162921

Email:

office@fences.ro

Ofertă de preț !  

Detalii Comandă


Fences realizează comenzi la cererea clientului.

Pentru fiecare comandă, se plăteşte avansul, ce reprezintă 30% din valoarea totală a comenzii.

Termenul de livrare in perioada 15 iulie - 1 septembrie este de 10-25 zile lucrătoare de la dovada plății avansului.

Intrebări Frecvente


Cum Comand ?